Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Moeder ontkleedt zich in het openbaar door tumor

 23 mei 2016 

    Print       Email

tumor

 

Leanne Lyon heeft een vreemde, vervelende aandoening: hypothalamische hamartoom, een tumorachtige vergroeiing in de hersenen die haar gedrag verandert.

Door de hamartoom krijgt zij minstens vijf aanvallen per dag die soms een half uur kunnen duren. Tijdens zo’n aanval komt het voor dat zij zich de kleren van het lijf rukt, waardoor zij in het openbaar nagenoeg naakt staat.

Af en toe verliest zij ook nog eens urine, zonder dat zij zich haar toestand gewaar is. Voor omstanders kan dat grappig zijn, zegt Leanne, maar voor haar heeft dat ernstige gevolgen.

Zij kan haar kinderen niet zelf naar school brengen en is niet in staat een baan te nemen. Zelf beschrijft zij de aanvallen als een soort slaapwandelen, waarbij zij niet in de gaten heeft wat zij doet.

Op haar 17e onderging Leanne een hersenoperatie waarbij een deel van haar hersenen werd weggehaald om de tumor te verwijderen. Door de procedure verergerde haar kwaal alleen maar.

Zij probeert nu geld op te halen – er is meer dan een ton nodig – om een nieuwe operatie te ondergaan in Amerika, om de vergroeiing weg te laten halen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »