Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

‘Ongelukken gebeuren nu eenmaal’

 31 mei 2016 

    Print       Email

‘Ongelukken gebeuren nu eenmaal’, was de tamelijk laconieke reactie van Michelle Gregg. Haar zoontje van vier kon langs een aantal barrières komen die het publiek scheiden van het gorillaverblijf in de dierentuin van Cincinnati.

Het kind viel vervolgens in het gorillaverblijf, waarna de 17-jarige gorilla Harambe door zijn oppassers werd doodgeschoten om te voorkomen dat hij het kind kwaad zou doen.

Tot zijn dood had Harambe het kind niet aangevallen, maar bleef hij bij de jongen – om hem te beschermen, vermoedden veel ooggetuigen.

De dood van Harambe leidde internationaal tot grote woede, en veel mensen op sociale media verweten Michelle Gregg dat dit kon gebeuren doordat zij niet goed op haar kind had gelet.

Gregg vindt dat de mensen te snel zijn met hun oordeel en beschrijft zichzelf als iemand die altijd goed op haar kind let. “Ongelukken gebeuren nu eenmaal”, schreef zij op haar Facebookaccount.
De post werd enkele uren later verwijderd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »