Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

‘Ontdek de zoete kant van de AfD’

 27 mei 2016 

    Print       Email

afd“Ontdek de zoete kant van de AfD”: met deze slagzin probeert de rechtse populistische partij Alternative für Deutschland (Alternatief voor Duitsland) geld in te zamelen – met de verkoop van gummibeertjes.

Van de prijs van de zoetigheid krijgen sommigen spontaan een zure maag: de controversiële anti-islam-partij vraagt 60 euro voor een doos beertjes.

Wie desalniettemin de zaak wil steunen, kan terecht op de website van de partij. Islamhaters met een kleine beurs kunnen al voor een kleine 11 euro een windjack kopen, of een stoere pullover met kapuchon (slechts 14,95).

Het gaat goed met de vreemdelingenhaat. In 2013 kwam de partij net 5% van de stemmen tekort voor een plek in het Duitse parlement. Maar de partij groeit en maakt zich op voor de federale verkiezingen van 2017.

Hoewel het natuurlijk nog altijd fout kan gaan. Want wat als de post geweest is en de partijleden erachter komen dat de gummibeertjes niet allemaal wit zijn?
Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »