Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

‘Panama Papers’ nu volledig openbaar

 10 mei 2016 

    Print       Email

panama-listDe Panama Papers kunnen sinds gisteren doorzocht worden. Het is nu dus eindelijk mogelijk zelf te onderzoeken wie ‘genoemd’ worden.

Op de lijst staan duizenden namen van de personen die bijna 320.000 offshore vennootschappen gebruiken om geld te wassen, misdrijven te verbergen en inkomsten uit het zicht van de belastinginspecteur te houden.

Dat iemand in de database voorkomt, betekent echter niet dat die wetten heeft overtreden of anderszins in de fout is gegaan. Het gebruik van vennootschappen en trusts is op zich namelijk volkomen legaal.

Op de lijst staan duizenden Amerikanen, in tegenstelling tot eerdere berichten dat er nauwelijks mensen uit de VS op zouden staan.

Ook een handjevol Surinaamse adressen, waarvan sommige mogelijk getraceerd kunnen worden naar bekende namen in de samenleving of personen uit het bedrijfsleven, staat op de lijst.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »