Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Passagiers missen vliegtuig door security

 17 mei 2016 

    Print       Email

vertraging-door-tsa

 

Minstens 450 passagiers van American Airlines misten zondag hun vlucht op O’Hare International Airport vanwege enorme rijen voor de veiligheidscontrolepunten die worden bemenst door personeel van de Transportation Security Administration (TSA).

De lange rijen zijn een bekend verschijnsel geworden op vliegvelden in de Verenigde Staten. De TSA vraagt passagiers om ten minste twee uren voor vertrek op het vliegveld te zijn voor binnenlandse vluchten, en drie uren vóór vertrek bij internationale vluchten.

Toch merken veel passagiers dat deze marge niet voldoende is om door de security te komen en hun vlucht te halen.

De TSA wijt de lange wachtrijen aan een tekort aan personeel, vanwege federale bezuinigingen. American Airlines zal eigen personeel inzetten om TSA-personeel te assisteren bij werkzaamheden die niet direct te maken hebben met de beveiliging.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »