Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

‘Smile – you’re on Candid Camera!’

 16 mei 2016 

    Print       Email

Niet-Amerikanen kijken al maanden met stijgende verbazing naar de capriolen van de Amerikaanse presidentskandidaten. Maar niemand wekt meer verbazing dan ‘Teflon Trump’, zoals de Republikein Donald Trump ook wel wordt genoemd.

Feiten die namelijk bij iedere andere kandidaat ertoe zouden hebben geleid dat die op de schroothoop van de geschiedenis zou worden geveegd, lijken Trump niet te deren – integendeel.

kovaleski-trump

 

Trump zegt vandaag het tegengestelde van wat hij gisteren zei, en de kiezer reageert daar met enthousiaste vertedering op. Hij liegt, beschimpt, beledigt en kwetst, en er gaan nóg meer Republikeinen achter hem staan.

Hij is ontmaskerd als een bedrieger, iemand die vrouwen lastigvalt en geen woord houdt, en dat brengt hem alleen maar dichterbij het Witte Huis.

Trump doet zich voor als PR-man “John Miller” om zichzelf de hemel in te prijzen en ontkent dat vervolgens, ondanks het opgenomen bewijs. Hij zegt bij herhaling dat hij geilt op zijn eigen dochter, en dat deed hij al toen zij 16 was.

Zijn butler brengt zichzelf en de baas in opspraak door openlijk president Obama dood te wensen. Dezelfde baas die zichzelf belachelijk maakte door een enorm punt te maken van Obama’s geboorteplaats.

Zakje zout

Trump belooft zijn belastingaangifte openbaar te maken, en weigert dat een paar weken later. Hij pocht dat hij zijn campagne voert met eigen geld, en houdt daarna de handen op voor rijke sponsoren.

Om uiteindelijk, nadat hij zijn nominatie praktisch op zak heeft, te verkondigen dat alles wat hij ooit heeft gezegd, beloofd of aangekondigd, met een kilootje zout moet worden genomen omdat hij nog geen president was toen hij het zei, beloofde of aankondigde.

Elke andere kandidaat zou bij een fractie van deze fratsen subiet naar huis gestuurd worden. Niet Trump. Die lijkt alleen maar te groeien en sterker te worden.

Vandaar misschien dat een Israëlische krant zich afvraagt of er niet opeens een presentator zal opduiken die verklapt dat het allemaal een grote grap was en roept: “Smile – you’re on Candid Camera!

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 4 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »