Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Taakstraf bij de ranzige rechter thuis

 10 mei 2016 

    Print       Email

joseph-boeckmannRechter Joseph Boeckmann had een heel speciale manier om rechtszaken af te werken. Jonge, manlijke verdachten konden hun straf afkopen door de rechter ‘speciale gunsten’ te verlenen.

Een tuchtcommissie had bijna 4500 foto’s aangetroffen op de computer van de rechter “waarop naakte jonge mannen in verschillende poses staan in het huis van de rechter en buiten in zijn tuin”, staat in een brief van de commissie aan de advocaat van Boeckmann.

De mannen verschenen vaak voor kleine vergrijpen in de rechtszaal. De uitverkorenen kregen een handgeschreven briefje met het telefoonnummer van de rechter.
Die moesten – in zijn woorden – een “taakstraf” ondergaan bij hem thuis: strafvermindering in ruil voor seks.

Een van de jongemannen beschreef de commissie hoe hij van Boeckmann twee blikjes op de grond moest zetten. Vervolgens moest hij voorover buigen, alsof hij de blikjes oppakte.

De rechter instrueerde hem welke houdingen hij moest aannemen en liet hem zijn benen verder uiteen doen, verklaart de man.

Boeckmann ontkent dat hij in de fout is gegaan. De foto’s “waren alleen maar om hun deelname aan een taakstraf te bevestigen”, zegt hij.

De ranzige rechter zat sinds november vorig jaar thuis met behoud van salaris; maandag nam hij ontslag en beloofde in zijn ontslagbrief dat hij nooit meer zal werken als rechter.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »