Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Trump: ‘Bill Clinton is een verkrachter’

 21 mei 2016 

    Print       Email

Donald Trump beschuldigt ex-president Bill Clinton van verkrachting. Trump reageert daarmee op aantijgingen over de manier waarop hij zelf met vrouwen zou omgaan.

Enkele vrouwen vertelden aan de New York Times dat Trump altijd heel erg bezig is met het uiterlijk van vrouwen om hem heen. Dikke vrouwen bijvoorbeeld, kregen vaak opmerkingen over hun figuur.

Hij vroeg aan een vroegere Miss Universe of die niet vond dat zijn 16-jarige dochter er lekker uitzag. Brewer Lane, een vrouw met wie hij enkele maanden een verhouding had, vertelt dat hij haar vroeg hoe aantrekkelijk zij (zijn ex-partners) Marla Maples en Ivana Trump vond.

Lane antwoordde: “Het is jouw echtgenote, een beeldschone vrouw. Ik ga jouw echtgenote niet beoordelen.”

bill-clinton-rapist

Trump haalt zijn schouders op over de beschuldigingen van “onbehoorlijk gedrag” die vrouwen deden in het gesprek met de New York Times. In een gesprek met Fox News Channel (FNC) zei hij, in een poging de balans van de beschuldigingen in evenwicht te brengen, dat voormalig president Bill Clinton zich schuldig had gemaakt aan verkrachting.

Deze week doken inderdaad opnieuw beschuldigingen tegen Clinton op nadat Juanita Broaddrick had getweet dat Hillary Clinton haar man ondersteunde bij zijn veronderstelde misdrijven.

Clinton zou haar in 1978 hebben verkracht toen hij op campagne was voor het gouverneurschap van Arkansas. Hillary Clinton zou daarna tegen haar gezegd hebben dat zij “alles waardeerde wat ik voor ‘hem’ deed”.

Een andere klacht, die van Paula Jones die beweerde dat Clinton haar een onbehoorlijk voorstel had gedaan, werd geschikt voor 850.000 dollar.

Kathleen Willey zei tijdens het seksschandaal met Monica Lewinsky dat Clinton haar had betast en haar geslachtsdeel had aangeraakt in het Oval Office in het Witte Huis.

Volgens haar maakte Hillary Clinton het wangedrag van haar man mogelijk door achter de vrouwen die hem probeerden aan te klagen aan te gaan, en hen te vernietigen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »