Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Trump: ‘Landen met VS basis moeten die zelf betalen’

 7 mei 2016 

    Print       Email

Donald Trump zei, kort nadat hij zich verzekerd had van de presidentiële kandidatuur namens de Republikeinse partij, dat landen waar een Amerikaanse militaire basis is gevestigd, zelf volledig voor de kosten daarvan moeten opdraaien.
    
us-japanTrump zei in een interview bij CNN dat landen als Japan, Zuid-Korea en Duitsland, waar Amerikaanse troepen zijn gestationeerd, Amerika moeten betalen voor de kosten die hiermee gemoeid zijn.

Als hij in november president mocht worden, zal hij van deze landen volledige betaling eisen. Eerder had hij al op gezinspeeld dat Japan veel meer zou moeten betalen voor het stationeren van Amerikaanse troepen, maar nu gaf hij voor het eerst aan dat de kosten in zijn geheel betaald moeten worden.

“Wij kunnen het ons niet veroorloven om de militairen en politieagenten van de wereld te zijn,” zei hij. “Je moet je voorbereiden op je vertrek” waarschuwt Trump, “als deze landen niet willen voldoen aan onze eisen.”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »