Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Trump: moslimstop was maar een ideetje

 14 mei 2016 

    Print       Email

Donald Trump dreigt de volgende president van Amerika te worden. Tijd dus om de stoere verkiezingsretoriek de rug te keren.

Vorig jaar, op 7 december, gaf Trump een persverklaring uit: “Donald J. Trump roept op tot een totale en volledige stop van moslims die de Verenigde Staten binnenkomen tot de vertegenwoordigers van ons land kunnen achterhalen wat er aan de hand is”, stond daarin.

trump-jihadWoensdag zei hij in een radio-interview dat hij nooit heeft opgeroepen tot een moslimstop – het was maar een suggestie, en hooguit een tijdelijk inreisverbod, aldus Trump.

Zijn oproep zorgde destijds voor veel ophef en afkeuring, zelfs binnen zijn eigen partij.

De vastgoedmiljardair probeert nu de schade die hij voor zichzelf heeft aangericht binnen zijn eigen (Republikeinse) partij te herstellen.

Hij gaat onder meer in gesprek met Paul Ryan, de Republikeinse voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, die nog steeds weigert steun uit te spreken voor de kandidaat.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »