Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

‘Waarzeggers’ Maria Duval en Patrick Guerin verboden in VS

 10 mei 2016 

    Print       Email

maria-duval-kristalEen blik in de glazen bol had hen kunnen waarschuwen, maar zij hebben het waarschijnlijk toch niet voorzien: een internationale bende van “paranormaal begaafden” is een halt toegeroepen door het Amerikaanse ministerie van Justitie.

De groep had miljoenen Amerikanen bijna 200 miljoen dollar lichter gemaakt. In brieven die geschreven zouden zijn door Maria Duval en Patrick Guerin werden zieke, oude en kwetsbare mensen voorgehouden dat zij miljoenen zouden winnen in de loterij of op een andere manier heel rijk zouden worden.

Om de miljoenen te winnen, moesten de ontvangers van de brieven wel eerst even bepaalde goederen of diensten afnemen. Op deze manier haalden de “paranormalen” enorme bedragen binnen.

Maria Duval is echter geen helderziende. “Zij” is een bedrijf, opgericht door de Italiaanse Carolina Maria Gambia, dat in 1997 werd verkocht aan een Chinese onderneming.

Patrick Guerin is een afdeling van Maria Duval. Wanneer “Maria” in de gaten heeft dat iemand goedgelovig genoeg is om substantiele bedragen over te maken, wordt die na een aantal betalingen overgedragen aan “Patrick Guerin” om een nieuwe geldstroom richting de para’s op gang te brengen.

Het bedrijf mag voortaan geen brieven meer versturen naar personen op Amerikaans grondgebied.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »