Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Wrakstukken niet van Airbus EgyptAir

 20 mei 2016 

    Print       Email

egyptair-airbusDe wrakstukken die in de Middellandse Zee zijn gevonden dicht bij het eiland Karpathos (nabij Kreta) zijn niet van vlucht MS804 van EgyptAir. De vliegmaatschappij trok een vorige verklaring dat wrakstukken van het toestel waren gevonden, in nadat Griekse autoriteiten hadden gezegd dat het drijvende puin niet van het toestel is.

De Egyptische president Abdel Fatah al-Sisi beval zijn marine, luchtmacht en leger om samen met de Egyptische, Franse, Griekse en Amerikaanse troepen de Middellandse Zee te doorzoeken op puin.

Egypte acht de mogelijkheid van een terroristische aanslag groter dan een technisch defect als oorzaak van de crash. Ook de Franse president Hollande, de Egyptische premier Sherif Ismail en de VS sluiten terrorisme niet uit.
Op satellietbeelden is echter geen bewijs van een explosie te zien.

Geen enkele groep heeft nog de verantwoordelijkheid voor een aanslag op de Egyptische Airbus A320 opgeëist. Het toestel is waarschijnlijk neergestort in de Middellandse Zee, ten oosten van Griekenland.

Het week plotseling sterk af van zijn koers, waarna het van de radar verdween. Er zaten 56 passagiers en 10 bemanningsleden aan boord.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »