Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Zwijgende advocaat gearresteerd: ‘U heeft het recht te zwijgen’ [VIDEO]

 11 mei 2016 

    Print       Email

advocaat-zwijgen

 

Een state trooper in de Amerikaanse staat New Jersey arresteerde een vrouw omdat zij weigerde te antwoorden op zijn vragen tijdens een routine verkeerscontrole. Tijdens de arrestatie werden haar haar rechten voorgelezen, inclusief de zin: “U heeft het recht te zwijgen”.

De vrouw, advocate Rebecca Musarra, klaagde vervolgens alle betrokken troopers aan met het argument dat zij haar burgerrechten hadden geschonden.

James Butler, supervisor van de troopers, constateerde na het bekijken van de dashcamvideo dat er geen wettelijke grondslag was voor de arrestatie.

Hij vroeg Musarra er vanuit te gaan dat er “een vergissing” was gemaakt; hij vroeg haar dit te wijten “aan de opleiding” en zei dat de arresterende agent “slechts een beginneling” was.

Een van de agenten had Musarra een paar malen gevraagd of zij wist waarom zij aan de kant was gezet. Toen zij bleef weigeren de vraag te beantwoorden, dreigde de agent haar te zullen arresteren als zij geen antwoord gaf.

Musarra zei dat zij advocaat is en niet verplicht was hem te antwoorden. Vervolgens werd zij in de boeien geslagen en door de manlijke agenten in het openbaar gefouilleerd.
Minstens drie troopers zeiden tegen haar dat haar zwijgen een criminele daad was.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »