Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Clinton: ‘Trump is een oplichter’

 2 juni 2016 

    Print       Email

trump-univDonald Trump wordt achtervolgd door schandalen: is het niet in verband met zijn onbeschofte verkiezingsretoriek, dan wel doordat hij iemand probeerde geld uit de zakken te kloppen.

Zoals met zijn “Trump University”. Daar bood hij tussen 2005 en 2011 voor veel geld seminars aan over onroerend goed en ondernemen. Volgens concurrente Hillary Clinton is het allang bewezen dat Donald Trump “een oplichter is”.

“Trump en zijn medewerkers maakten misbruik van kwetsbare Amerikanen, door hen aan te moedigen hun credit cards maximaal te belasten, hun spaargeld voor na hun pensioen op te maken, hun financiële toekomst te vernietigen – en ondertussen beloften doen waarvan zij wisten dat die vanaf het begin vals waren”, zegt Clinton.

De onroerend goed-magnaat was de afgelopen 30 jaren betrokken bij minstens 3500 rechtszaken (Clinton werd vanaf 1993 bijna 900 maal aangeklaagd).

“Het aantal aanklachten is ongekend voor een presidentiële kandidaat. Geen enkele kandidaat of grote partij is ooit in de buurt gekomen van het aantal rechtszaken waar Trump in verwikkeld is”, verzucht Clinton. 

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »