Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Bilderberg Conferentie gaat dit jaar over migranten, Brexit en verkiezingen

 9 juni 2016 

    Print       Email

bilderberg’s Werelds meest geheimzinnige vergadering, de Bilderberg Conferentie, wordt vanaf 9 tot en met 12 juni gehouden in de Duitse stad Dresden. De rijksten en machtigsten van deze wereld komen bijeen om over de staat van de wereld te praten.

Er staan 126 hooggeplaatsten uit 20 landen op de gastenlijst die de Bilderberg Groep zélf publiceerde. Op de agenda staan o.a. China, Rusland en het Midden-Oosten, en de Britse exit uit de EU naast migratie in Europa en het politieke landschap in de VS.

Opmerkelijk is dat naast slechts één staatshoofd (de Nederlandse koning Willem-Alexander), ministers, burgemeesters (twee van de drie komen uit Nederland) en toppers uit het internationale bedrijfsleven, ook journalisten van enkele Amerikaanse media zijn uitgenodigd.

Ook de afvaardiging per land valt op: het is een grotendeels West-Europees – Amerikaans onderonsje. Over de vergadering doen al jaren tal van complottheorieën de ronde, vooral gevoed door het geheimzinnige karakter ervan.

De eerste van deze jaarlijkse bijeenkomsten was in 1954, in hotel De Bilderberg in het Nederlandse Oosterbeek.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »