Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Dealers verstoppen drugs in Kinder Eggs

 4 juni 2016 

    Print       Email

kinder-egg

 

Noord-Ierse drugdealers doen rare dingen om hun koopwaar te camoufleren zodat die buiten het zicht van de politie blijft.

Een jongetje van 6 dat buiten speelde met zijn broertje in het dorp Limavady vond een plastic eitje, van het type dat meegegeven wordt bij kindermenu’s van fast food restaurants.

Het ei was gevuld met de drug metamphetamine. Op de plek waar het ei gevonden werd, zijn vaak veel spelende kinderen. “Ieder van hen had het kunnen oprapen en ervan kunnen proeven, en dat zou een afschuwelijke tragedie geweest zijn” zei een vader tegen de BBC Radio.

De Kinder Eggs zijn erg populair bij kinderen. Zij zijn normaliter gevuld met snoep. De kans dat een kind de drug naar binnen kreeg met fatale afloop, is dan ook erg groot.

Dat zou in de VS nooit gebeuren: daar zijn Kinder Eggs verboden. Reizigers die de eitjes-met-snoep in hun bagage meenemen, riskeren een boete van 1200 dollar per ei.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »