Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

‘Doe het voor Denemarken’ [VIDEO]

 5 juni 2016 

    Print       Email

seks-denmark

 

Een markante advertentiecampagne zorgt negen maanden later voor een ongekende baby boom in Denemarken. Het Deense dagblad Politiken, een van de grootste van het land, ontdekte dat deze zomer 1200 meer Deentjes zullen worden geboren dan vorige zomer – in totaal komen dan 16.200 baby’s ter wereld.

Een vroedvrouw zegt dat zij in de 33 jaar dat zij dit werk doet, nooit zo’n geboorte-explosie heeft meegemaakt. “Gewoonlijk zijn er meer geboorten in de zomer dan in de winter, maar een toename als deze is krankzinnig” zei Ann Fogsgaard.

Het begon met een grappig reclamespotje van reisbureau Spies Travel. Daarin wordt uitgelegd dat het Deense geboortecijfer erg laag ligt, maar ook dat de kans om zwanger te raken het grootst is tijdens een buitenlandse vakantie.

Het reisbureau riep daarom mensen op om te proberen zwanger te worden – uiteraard tijdens de vakantie – en om de jongelui te stimuleren, koppelde het er een wedstrijd aan vast.

De uitdaging: boek een reis met ovulatiekorting, en stuur na de vakantie een bewijs dat je zwanger bent. De prijs: drie jaren lang gratis babyspulletjes, plus een kindvriendelijke vakantie.

En mocht je je plicht al hebben gedaan en zwanger worden niet echt meer een punt van orde zijn, of als van koppels om de een of andere reden niet verwacht kan worden dat één van hen zwanger raakt (in beeld: een homoseksueel stel), “bedenk dan dat het niet gaat om het winnen: alle lol zit in het meedoen”.
“Doe het voor Denemarken”, sluit het filmpje af.

De reclamemakers hebben succes: het jaarlijkse geboortecijfer zou voor het eerst in zes jaren kunnen uitkomen op 60.000, mits de Denen hitsig blijven.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »