Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

Fountain of Youth binnenkort te koop

 4 juni 2016 

    Print       Email

fountain-of-youth

 

Het levenselixer, de Fountain of Youth, het geheimzinnige goedje dat het eeuwige leven schenkt – binnen enkele jaren is het verkrijgbaar bij de drugstore bij jou om de hoek.

Professor Jennifer Lemon van de McMaster University in de Canadese stad Hamilton (Ontario) is met een team onderzoekers een brouwsel op het spoor dat veroudering kan tegengaan, het verlies van hersencellen kan stoppen en hersenschade tegengaat.

Het zorgt ook voor vertraging van veroudering en kan mogelijk ingezet worden om alzheimer en parkinson te behandelen. De pil, die ouderdomgerelateerde aandoeningen tegengaat, zou binnen twee jaren op mensen getest kunnen worden.

De basis een mix van 30 vitaminen en mineralen die je zó kunt halen in drugstores. De wetenschappers zeggen dat proeven “dramatische resultaten” opleverden.

De werking berust op het tegengaan van vrije radicalen. De nutriëntencocktail maakt dat de mitochondriën, die werken als de energiecentrales van cellen, minder vrije radicalen produceren.
Deze vrije radicalen worden beschouwd als de oorzaak van veroudering.

Bij de proeven op mensen zal worden gekeken of de cocktail negatieve bijwerkingen heeft. 

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »