Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

Geheime gele pasta met vis helpt al 170 jaar tegen ademhalingsproblemen

 9 juni 2016 

    Print       Email

slangenkopvisHet komt waarschijnlijk in geen enkel medisch standaardwerk voor, maar de duizenden mensen die levende slangenkopvissen inslikten bij een opmerkelijk genezingsritueel in Zuid-India, geloven er heilig in.
Zij denken dat het innemen van de levende vis hen zal afhelpen van hun ademhalingsproblemen.

Een familie uit de Indiase stad Hyderabad omschrijft het ritueel van het slikken van de slangenkopvis, gevuld met een mysterieuze gele pasta, als “de wijsheid van de heilige wijzen van het oude India.”

De vis wordt geleverd door het Ministerie van Visserij voor een heel zacht prijsje – omgerekend een paar centen per kop.

Een groot deel van de bezoekers zijn lijders aan astma. Het verhaal wil dat de patriarch van de familie, Veeranna Goud, het geheim kreeg van een heilige, die hem ook het recept van de geheime gele pasta gaf.

Het ritueel wordt al 170 jaar georganiseerd door de familie Bathini Goud en dit jaar kwamen er 35.000 mensen op af, schrijft de Times of India.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »