Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

‘Gooi ouders voor gorilla’

 1 juni 2016 

    Print       Email

jongen-in-berenbos“Zij zouden de Japanse ouders voor de gorilla moeten gooien en de idiote moeder in het bos”: Het internet is woedend.

Het zevenjarige jongetje dat door zijn ouders is achtergelaten in het bos omdat hij ondeugend was, is nog steeds niet terecht. Hij werd twee dagen terug in de steek gelaten, alleen gekleed in T-shirt en spijkerbroek.

De ongerustheid over zijn lot is groot, omdat in het betreffende bos veel beren voorkomen en al tientallen mensen door hen zijn gedood.

Mensen op sociale media trekken de vergelijking met de ouders van het vierjarige jongetje, dat in de dierentuin van Cincinnati de diverse barrières rond het gorillaverblijf kon passeren. Bij dat incident werd een gorilla uit voorzorg gedood.

De moeder zei later heel laconiek dat “ongelukken gebeuren” en was verontwaardigd dat zij internationaal medeschuldig werd gehouden aan de dood van de gorilla. De Japanse ouders stellen zich toch anders op: Takayuki Tanooka put zich al dagenlang uit in excuses voor wat hij zijn zoon en de gemeenschap heeft aangedaan.Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »