Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Guyanese piraten na moord in Suriname in eigen land berecht

 2 juni 2016 

    Print       Email

guyanese-piratenVier vermoedelijke Guyanese piraten, die verantwoordelijk worden gehouden voor de dood van vier Guyanese vissers in Suriname, worden zeer waarschijnlijk in Guyana berecht en niet teruggestuurd naar Suriname voor berechting.

De Guyanese politie gaat ervan uit moord een internationaal delict is en dat zij daarom zelf mag vervolgen. Een groep onderzoekers is dinsdag afgereisd naar Nickerie om daar bewijsmateriaal te verzamelen.

De piraten vielen de Guyanese vissers op vrijdagavond 27 mei met kapmessen aan. Vijf mannen werden overboord gegooid; de kapitein kon worden gered, één visser werd dood gevonden, drie anderen worden nog vermist en zijn vermoedelijk ook overleden.

Guyana werkt in deze zaak samen met de Surinaamse collega’s. De piraten zijn vermoedelijk ook verantwoordelijk voor de aanval dezelfde avond op een tweede schip. Daarbij vielen geen slachtoffers, maar werd een buitenboordmotor gestolen.  

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »