Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

‘Hillary te inconsistent, oncontroleerbaar en gewelddadig om president te worden’

 7 juni 2016 

    Print       Email

hillaryHillary Clinton, die maandagavond de magische grens van 2383 gedelegeerden bereikte waardoor zij verzekerd is van de nominatie van de Democraten voor de presidentsverkiezingen, was als First Lady explosief en soms gewelddadig.

Dat schrijft een voormalig lid van de Amerikaanse Geheime Dienst in een nieuw verschenen boek.

Met haar veelvuldige uitbarstingen en het gemak waarmee zij gewelddadig werd tegenover haar echtgenoot, dreef zij de agenten van de Geheime Dienst en het personeel van het Witte Huis tot het uiterste.

Gary Byrne, die tijdens de Clintons werkte voor de Geheime Dienst, beschrijft Clinton in zijn boek “Karaktercrisis: een agent van de Geheime Dienst in het Witte Huis onthult zijn ervaringen uit de eerste hand met Hillary, Bill, en hoe zij tewerk gaan”.

Byrne, die de Clintons van nabij meemaakte, zegt dat Hillary Clinton “te inconsistent, oncontroleerbaar en soms gewelddadig” is om president te worden.

“Wat ik in de 90’er jaren zag, maakte mij ziek” scrijft Byrne. Hij beschrijft hoe Hillary met felle tirades vol obsceniteiten tekeer ging tegen personeel van het Witte Huis, agenten van de Geheime Dienst en haar echtgenoot.

De ex-agent beschrijft ook hoe hij Bill Clinton betrapte op “onbehoorlijk gedrag met een vrouw” die noch zijn echtgenote, noch stagiaire Monica Lewinsky was.

Clinton is door meerdere auteurs beschuldigd van ditzelfde gedrag. Zij verwijst echter ook dit boek naar “de afdeling Fictie en Fantasie van de boekhandel”. 

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »