Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

Kauw je slank (en bruin, en vitaal)

 3 juni 2016 

    Print       Email

kauwgom-2Willy Wonka van de Chocoladefabriek heeft weer iets nieuws: medicinale kauwgom.

Het Spaanse bedrijf WUG Functional Gum brengt een nieuwe kauwgomlijn op de markt. Er zijn bubble gums tegen katers, om je te helpen afslanken, en om de seks plezanter te maken.

Met WUG Bronze bruin je sneller, WUG After Party (die je voor en na het zuipen moet kauwen) zorgt dat je geen last krijgt van teveel alcoholinname en WUG Diet geeft je een plattere buik, door je lichaam te laten denken dat je geen trek hebt.

In plaats van blauwe pilletjes kun je nu de Vigor kauwen: daar zitten ingrediënten in als ginseng, cafeïne, damiana en tribulusextract dat bodybuilders gebruiken om hun testosteron op te krikken.

Vijf minuten vóór de gemeenschap even flink doorkauwen zorgt volgens de makers voor een “verbetering van de seks” die ook nog eens “plezieriger en langer” wordt. De bijsluiter zegt niet of je de Vigor voor of tijdens het voorspel in je mond moet stoppen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »