Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Knuffelman krijgt peper in het gezicht

 2 juni 2016 

    Print       Email

Een man probeerde ‘gratis hugs’ weg te geven tijdens een verkiezingsbijeenkomst van presidentskandidaat Donald Trump. Het verliep zoals kon worden verwacht: slecht.

De spanningen liepen hoog op tijdens de meeting van Trump in het San Diego Convention Center, met meer dan 1000 demonstranten die zich buiten het gebouw hadden verzameld.

Toen na de bijeenkomst de Trump aanhangers daarbij kwamen, liep het uit de hand.

Ken Nwadike van het Free Hugs Project [http://freehugsproject.com/ ] probeerde “liefde te verspreiden” door tussen de vijandige massa te gaan staan met zijn bord waarop hij zijn “free hugs” aanbood.

Hij werd uiteindelijk met pepper spray besproeid door de politie die de menigte in bedwang probeerde te houden. Ken was achteraf ervan overtuigd dat zijn aanwezigheid heeft meegeholpen de mensen te kalmeren.

Ken is een bezige bij: als hij niet druk bezig is hugs uit te delen, is hij director van de Boston Marathon, president en ceo van Superhero Events (die de Hollywood Half Marathon organiseert), motivational speaker en videojournalist.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »