Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Man klaagt politie aan, wordt onmiddellijk gearresteerd voor moord

 10 juni 2016 

    Print       Email

dominique-greerDirect nadat hij had aangekondigd dat hij een klacht zou indienen tegen de politie van Chicago, waarbij hij 15 miljoen dollar schadevergoeding eist, werd Dominique Greer (25) gearresteerd voor moord.

Greer werd op 4 juli 2014 neergeschoten door politieagenten. Toen hij gewond en ongewapend op de grond lag, kreeg hij nog eens vier kogels door zijn lichaam.

Hij was gewapend maar gooide het wapen tijdens zijn vlucht weg. Hij struikelde en viel, en werd toen, liggend op de grond, beschoten.

Toen hij die dag zijn woning verliet, werd hij klemgereden door een burgerauto en wilden twee agenten hem aanhouden omdat hij anderhalve week eerder betrokken zou zijn geweest bij een fatale schietpartij.

De advocaat van Greer liet op een persconferentie met beelden van een beveiligingscamera zien wat zich die dag had afgespeeld. Hij bekritiseerde de politie, die geen eigen beelden van de schietpartij wil laten zien: “De burgemeester zegt dat hij transparant wil zijn, waarom zetten we dan niet alle video’s online?”, vroeg hij.

Greer wil de politie aanklagen voor overmatig geweld en eist 15 miljoen. Enkele ogenblikken na deze aankondiging, direct na de persconferentie, werd hij gearresteerd voor een andere moord die hij op 27 mei zou hebben gepleegd.

De man heeft nadat hij op 4 juli vorig jaar werd neergeschoten, ruim een week in het ziekenhuis gelegen en zat daarna zeven maanden in de cel voor verboden wapenbezit.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »