Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Onderzoek bevestigt: Prince overleden door extreem zware opiaten

 3 juni 2016 

    Print       Email

De Amerikaanse artiest Prince, die op 21 april dood werd aangetroffen op zijn landgoed in Minnesota, is gestorven aan een overdosis opiaten. De Midwest Medical Examiner maakte officieel bekend dat de zanger was overleden aan fentanyl, een extreem krachtig synthetisch opiaat dat 80 maal sterker is dan morfine of heroïne.


Eerder deden geruchten de ronde over de doodsoorzaak van Prince Roger Nelson nadat het onderzoeksrapport over zijn dood donderdag al was uitgelekt, maar het is nu dus officieel bevestigd.

Vrienden hadden in het popmagazine Rolling Stone verteld dat de artiest verslaafd was aan pijnstillers. Veel fans weigeren dat te geloven, omdat Prince bekend stond om zijn gezonde levensstijl: hij zou niet eens koffie drinken, wordt beweerd.Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »