Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Oorlogsschip brengt vrede met bommen [VIDEO]

 7 juni 2016 

    Print       Email

uss porter testDe zwaar bewapende torpedojager USS Porter voer maandag de Zwarte Zee op om, zoals de Zesde Vloot liet weten, “vrede en stabiliteit te bevorderen”. Voor de zekerheid was het schip toch maar uitgerust met een nieuw raketsysteem tegen wat de Amerikaanse marine noemt een “Russische dreiging”.

De Zesde Vloot is de operationele vloot van de Amerikaanse marine voor Europa en Afrika. In een verklaring zegt de Zesde Vloot dat Amerikaanse schepen “routinematig actief zijn in de Zwarte Zee-regio om vrede en stabiliteit te bevorderen.”

De torpedojager was in maart het eerste marineschip dat werd uitgerust met het nieuwe SeaRAM raketafweersysteem, dat met spoed was ontwikkeld door wapenfabrikant Raytheon om “een nieuwe Russische dreiging” het hoofd te bieden, zegt het US Naval Institute.

Volgens het Institute ontstond in de lente van het vorig jaar een “dringende noodzaak” in het Middellandse Zee-gebied: een “nieuwe Russische dreiging waarvan de details geheim zijn, bracht de vier in Spanje gestationeerde destroyers in gevaar.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »