Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Rechts Duitsland wil geen buitenlanders in Mannschaft

 5 juni 2016 

    Print       Email

mannschaft

 

Het Duitse team is niet langer Duits. De verzuchting komt van Alexander Gauland, vicevoorzitter van de antimigrantenpartij ‘Alternative für Deutschland’ (AfD).

Er lopen teveel buitenlanders rond in het Duitse elftal, vindt hij. Het gaat dan niet meer over een “nationale identiteit”, maar “uiteindelijk gaat het alleen maar over geld”.

Gauland kwam eerder deze week al in het nieuws met zijn verklaring dat de meeste Duitsers de gekleurde Jérôme Boateng, sterspeler in de Duitse Nationalmannschaft, niet als buurman zouden willen hebben.

Boateng is een geboren Duitser. Hij werd op 3 september 1988 geboren in Berlijn als zoon van een Ghanese vader en een Duitse moeder.

Gauland wond zich ook op over Mesut Ozil, een collega van Boateng en praktiserend moslim, die zich had laten fotograferen in Mekka: “Is de Duitse democratie de juiste plek voor iemand die een pelgrimsreis maakt naar Mekka?”, vroeg hij.

De hadj van Ozil maakt hem verdacht, vond Gauland: “Ligt hun loyaliteit bij de Duitse grondwet, of bij de islam die feitelijk een politieke islam is?” vraagt hij zich af. Een andere AfD’er noemt Ozil’s Mekka-reis zelfs een “publiciteitsstunt”.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »