Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

‘Seksualiteit van vrouwen is gevaarlijk, moeten zich daarom bedekken’

 7 juni 2016 

    Print       Email

Vrouwen moeten hun man gehoorzamen, respecteren en zich onderwerpen aan de leiding van de man, en moeten dienen als zijn helper. Zij moet te allen tijde beschikbaar zijn, dag en nacht.

Homoseksuelen zijn onnatuurlijk, de wereld is in zes dagen geschapen en de evolutieleer is absurd. De seksualiteit van vrouwen is gevaarlijk en zij moeten zich daarom bedekken.

Dit is niet het curriculum van een islamitische madrassa in een door de Taliban gedomineerd gebied, maar wat leerlingen op christenfundamentalistische scholen van de Accelerated Christian Education (ACE) meekrijgen als bagage voor de rest van hun leven, schrijft het Engelse dagblad The Independent.

ACE, “Reaching the World for Christ… One Child at a Time” begon in 1970 met lesgeven in het Amerikaanse Tennessee en stak daarna de oceaan over naar 140 andere landen, waar studenten les krijgen in klaslokalen waar zij hun klasgenoten niet zien – elke leerling zit in een afgeschutte nis: een “student office”.

Studenten krijgen geen diploma, maar een “International Certificate of Christian Education (ICCE)” schrijven Engelse media. Een voormalig studente vertelt dat haar is geleerd dat zij zich als vrouw onderdanig moest gedragen tegenover mannen.

Elke man: “je echtgenoot, je pastor en andere manlijke figuren”, vertelt ook een manlijke oud-leerling die van zijn leraren hoorde dat mannen superieur zijn aan, en de leiding zouden moeten hebben over zwakke vrouwen.

Deugdzaamheid was de grondslag voor de kledingvoorschriften en meisjes waren verplicht uniform ondergoed te dragen, waarop ook werd gecontroleerd.

Oud-studenten verbazen zich erover dat ACE al decennialang haar gang kan gaan zonder door de overheid te worden gecontroleerd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »