Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Trump zou Khadaffi met ‘chirurgisch schot’ uitsnijden

 6 juni 2016 

    Print       Email

Libyian-Head-Of-State-Moammar-QaddafiLibië was er onder Moammar Khadaffi beter aan toe dan na de ingreep in dat land, riep presidentskandidaat Donald Trump tijdens zijn hele verkiezingscampagne.

De VS heeft de situatie in Libië, na het afzetten van Khadaffi in 2011, helemaal verkeerd aangepakt, was altijd zijn kritiek. Velen trokken daaruit de conclusie dat Trump, die weinig ervaring heeft in buitenlandse politiek, de luchtaanvallen die de rebellen hielpen Khadaffi te verslaan, niet zou hebben toegestaan.

Tijdens een interview met Trump op de televisiezender CBS liet gastheer John Dickerson een videoblog uit 2011 zien waarin de ondernemer de VS van langs geeft omdat die te weinig deed en oproept tot een “humanitaire interventie”.

Dat was toen, zegt Trump nu. Hij zou vandaag kiezen voor een chirurgische ingreep, waarbij Khadaffi en diens entourage eruit gesneden zouden worden. In Trumps eigen woorden: “met een chirurgisch schot”. <!– 3 –>

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 4 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »