Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Nederlandse omroep ‘tot historisch dieptepunt gedaald’, bespot drenkeling

 10 augustus 2017 

    Print       Email

Wie dacht dat de rechts-racistische Nederlandse omroep PowNed niet dieper kon zinken, werd onlangs opnieuw teleurgesteld. De omroep ergerde zich aan een 16-jarige vluchteling die in de Nederlandse stad Venlo verdronk, omdat de jongen met zijn dood de bezoekers van het zwembad “een vervelende dag had bezorgd”.

Zelfs oprichter en voorzitter van PowNed Jacobus (Dominique) Weesie begreep dat hij maar beter diep door het stof kon vanwege het “misselijkmakend artikel op onze site”, nu adverteerders steeds huiveriger worden om zijn websites (o.a. GeenStijl, PowNed, Dumpert) financieel te steunen. 

 

“Een zestienjarige Syriër heeft bezoekers van het Buitenbad Groot Venlo gisteren een vervelende dag bezorgd,” schreef PowNed geïrriteerd.

GeenStijl: “Asielzoekers kunnen niet zwemmen”

Na de melding dat de jongen was overleden, vervolgt PowNed met: “Daarop besloot het zwembad haar deuren rond 14.40 uur te sluiten. Leuk voor de overige zwembadgangers.”

Ook in de rest van het artikel laat de redactie van PowNed zich zeer denigrerend uit over de drenkeling en vluchtelingen uit het buitenland in het algemeen: “Zelf nadenken en vooral luisteren is iets waar deze categorie mensen blijkbaar grote moeite mee heeft.”

 

Bij het artikel plaatst PowNed een foto van de driejarige Alan Kurdi. De Syrische kleuter die in de media meestal foutief “Aylan” wordt genoemd, verdronk toen zijn ouders met hem naar Griekenland probeerden te vluchten.

Tariq Kasem, die 12 jaren geleden als vluchteling uit Irak naar Nederland kwam, vertelt in de Nederlandse Volkskrant dat hij spijt heeft ooit met PowNed te hebben samengewerkt.

De PowNed-televisieserie, waarin hij zich voordoet als ‘vluchteling’ die kennis maakt met de Nederlandse samenleving, blijkt helemaal in scene gezet: de ‘vluchtelingen’ waren net als hij acteurs, onthult Kasem.

Hij heeft spijt dat hij met PowNed samenwerkte: “Het niveau is tot een historisch dieptepunt gedaald.”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »