Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

CIA heeft excuus klaar om Venezuela aan te vallen

 15 augustus 2017 

    Print       Email

De CIA weet al wat de Venezolaanse ‘weapons of mass destruction‘ zijn: het land is “overspoeld” door Iraniërs, de Hezbollah, Cubanen en Russen. Dat legitimeert een mogelijke Amerikaanse invasie in Venezuela, zegt het Agentschap in reactie op verklaringen van Donald Trump over een eventuele inval in het Zuid-Amerikaanse land.

CIA-directeur Mike Pompeo zei dit zondag bij FOX News toen hem opheldering werd gevraagd over de “mogelijke militaire optie voor Venezuela” waar het Witte Huis het enkele dagen terug over had.

Pompeo zei dat hij denkt dat Trump’s commentaar bedoeld was om de Venezolanen hoop te geven en een situatie te creëren waarin de democratie kan worden hersteld.

Toen hem werd gevraagd waarom Venezuela een risico vormt voor de VS zei Pompeo: “De Cubanen zitten er, de Russen zitten er, de Iraniers, Hezbollah zit er. Dit is iets wat het risico in zich draagt om een heel heel erge plek te worden, dus moet Amerika dit heel serieus nemen.”

In 2002 vond een mislukte poging tot staatsgreep plaats in Venezuela. Algemeen wordt aangenomen dat de CIA achter deze coup zat.

Lees ook:
The CIA And The Venezuela Coup

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »