Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

De een zijn dood is brood voor Britten

 25 augustus 2017 

    Print       Email

Geld verdienen gaat niet altijd samen met een goed geweten, blijkt in Engeland. De Britten verdienen kisten vol geld met twijfelachtige verkopen.

Neem autobrandstof. In de hele wereld zijn loodhoudende toevoegingen in benzine verboden. Overal – behalve in een land in Noord-Afrika.

Algerije is één van de drie landen in de wereld waar tetraëthyllood nog mag worden gebruikt. De stof levert ernstige gezondheidsproblemen, zorgt voor vroegtijdige sterfte en hersenbeschadiging, nier- en buikproblemen.

In Europa is het verboden, in Groot-Brittannië al sinds 1999, maar de Britten dumpen het tegen betaling van tientallen miljoenen in het Afrikaanse land, onthulde Greenpeace

Een andere inkomstenbron is Saoedi-Arabië, dat in Jemen burgers bombardeert waarbij al 17.000 mensen omkwamen, vitale infrastructuur vernietigt, en medeverantwoordelijk is voor het ontheemd raken van ongeveer 2,5 miljoen mensen.

De Britten voorzien de Saoedi’s voor bijna vier miljard dollar van wapens en is daarmee de belangrijkste wapenleverancier van het mensenrechten schendende land.

Paraquat, ook bekend onder de merknaam Gramoxone, is een levensgevaarlijk bestrijdingsmiddel met een zeer hoge giftigheid, dat duizenden doden door ongelukken en zelfmoorden op de teller heeft staan.

Deze dodelijke onkruidverdelger is sinds 2007 verboden in Europa. Maar de Zwitserse fabrikant Syngenta exporteert er duizenden tonnen van via een vestiging in Engeland naar de rest van de wereld: geld heeft geen geweten, en om het te verdienen is een geweten geen noodzaak.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »