Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Dood Lady Di na twintig jaar nog steeds groot mysterie

 31 augustus 2017 

    Print       Email

Waarom moest Lady Di dood? De immens geliefde Diana, Princess of Wales, stierf vandaag precies 20 jaren geleden bij een mysterieuze aanrijding. Nog steeds vragen velen zich af wat de precieze omstandigheden rond haar dood waren, en waarom zij dood moest.

Volgens een populaire theorie zou Diana zwanger zijn van haar vriend Emad El-Din Mohamed Abdel Moneim (Dodi) Fayed, de oudste zoon van miljardair Mohamed Al-Fayed.

De bron van die theorie is vader Al-Fayed. Die beweerde ook dat zijn zoon Diana op de avond van de fatale crash ten huwelijk zou vragen.

Hij denkt dat Diana dood moest omdat de koninklijke familie het niet kon hebben dat de prinses trouwde en een kind kreeg met een moslim.

Onthoofde man pleegde ‘zelfmoord’

Bij de aanrijding zou een witte Fiat Uno betrokken zijn. Die is nooit teruggevonden.

De bestuurder van de Fiat was volgens vader Al-Fayed de Franse fotograaf James Andanson, die ook geheim agent zou zijn.

Andanson ontkende in de buurt van de crash geweest te zijn. Hij werd drie jaren later dood aangetroffen in een uitgebrande BMW, op 400 kilometer afstand van zijn woning.

Hij zou zelfmoord gepleegd hebben, maar uit het onderzoeksrapport naar zijn dood blijkt dat hij was onthoofd.

Flash voor de crash

Twee getuigen van de fatale crash zeggen dat er vlak voor het ongeluk een enorme flits en een keiharde knal was. De flits zou volgens hun zijn veroorzaakt door iemand op een motorfiets die de auto van de prinses vlak voor de botsing inhaalde.

De getuigen zeggen dat één van de twee personen op de motorfiets naar het wrak liep en een ‘missie volbracht’-teken aan de andere persoon gaf.

Dan de chauffeur, Henri Paul. Die zou volgens een voormalige geheim agent van de Britse inlichtingendienst MI6 een informant van de dienst zijn; de inlichtingendienst zou Diana namelijk bespioneren.

Paul zou volgens de geheim agent betaald zijn door MI6 om Diana te doden. De chauffeur met een jaarsalaris van 45.200 dollar had meer dan drie ton verspreid over 15 banken. Bovendien had hij tijdens de aanrijding een forse som in contanten bij zich. 

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »