Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Invalide door insectenbeet: vrouw verliest ledematen na prikje

 9 augustus 2017 

    Print       Email

De 43-jarige Sonja Kujas uit Keulen (Duitsland) werd op een heel vervelende manier wereldnieuws: zij verloor beide benen en een arm… door een insectenbeet.

De vrouw, die werkte als schoonmaakster, zette op een dag in maart het vuil buiten toen zij door een insect werd gebeten.

 

Direct daarna merkte zij een bultje, waarna zij duizelig werd en het koud kreeg. Haar collega belde onmiddellijk een ambulance.

Na onderzoek in een kliniek in Frechen, een dorp in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, stuurde de arts haar gewoon naar huis.

Thuis werden de symptomen erger en zij ging naar een ander ziekenhuis, waar zij in coma raakte.

De artsen vermoedden dat de insectenbeet had geleid tot een streptokokkeninfectie, die leidde tot een vorm van bloedvergiftiging.

Haar man Andy vertelt hoe haar ledematen zichtbaar afstierven. Sonja’s leven kon worden gered, maar wel ten koste van haar beide benen en haar linkerarm.

Zij vertelde haar verhaal aan het Duitse medium Express omdat zij mensen wil waarschuwen insectenbeten niet te licht op te vatten: “Als je vreemde verschijnselen waarneemt, zou je onmiddellijk naar een arts moeten. Dit had ik nooit kunnen dromen”, verzucht zij.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »