Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Jackson en Johnson ‘winkelen bij Prada met dagelijkse toelage van 35 euro’

 22 augustus 2017 

    Print       Email

Acteur Samuel L. Jackson en voormalig basketbalsuperster Magic Johnson zijn ongewild het middelpunt geworden van een rel rond migranten in Italië.

De twee niet-onbemiddelde heren zaten na een dagje shoppen uit te blazen op een bankje in de chique badplaats Forte dei Marmi in Toscane.

Aan hun voeten lagen de tassen met de buit van de koopjesdag, waaronder een tas van Louis Vuitton.

Een paparazzo schoot daar een plaatje van. Dat werd overgenomen door de Italiaanse journalist Luca Bottura, die het op Facebook plaatste met een onderschrift dat de indruk moest wekken dat daar twee Afrikaanse vluchtelingen zaten.

“Overheidsgeld in Forte dei Marmi,” schreef Bottura bij de foto. “Ze gaan winkelen bij Prada met hun dagelijkse toelage van 35 euro. Deel dit als je verontwaardigd bent!”

Nina Moric, een bekend extreemrechts model en zangeres, dacht ook dat er twee vluchtelingen uit Afrika op het bankje zaten en deelde het met haar grote aanhang.

Zij schreef erbij: “Om te zien hoe migranten rondhangen op bankjes in plaatsen als Forte dei Marmi, en leven van de 35 euro die zij dagelijks van ons krijgen, is echt te veel.”

Veel mensen namen onmiddellijk aan dat het echt om vluchtelingen ging die met hun overheidstoelage gingen shoppen in een van de duurste badplaatsen van het land.

Er ontstond een enorme onlinerel waarbij de twee “vluchtelingen” allerlei verwensingen naar het hoofd geslingerd kregen.

Nina Moric, aanhanger van een extreemrechtse antimigrantenbeweging, beweerde later dat zij de post had geplaatst als “sociaal experiment” dat erin was geslaagd aan te tonen “hoe wij echt zijn in Italië”.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »