Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Justitie VS wil alle gegevens van bezoekers anti-Trumpwebsite

 16 augustus 2017 

    Print       Email

Het Amerikaanse ministerie van Justitie eist alle informatie op van iedereen die een website heeft bezocht die tegen Donald Trump gekant is. Het Hooggerechtshof van Columbia gaf daartoe een huiszoekingsbevel uit.

Het ministerie wil van de 1,3 miljoen bezoekers weten wie zij zijn, hun contactinformatie, inzage in alle e-mail die zij verzonden en ontvingen, foto’s, wat hun IP-adres is en welke websites zij nog meer bezocht hebben, zegt provider DreamHost

De website had protesten georganiseerd op de dag dat Trump werd geïnaugureerd.

DreamHost zegt veel vaker opdracht te krijgen gegevens van bezoekers prijs te geven, meestal in het kader van een onderzoek naar een misdrijf.

In dit geval gaat Justitie echter te ver, vindt DreamHost: “Het feit dat met de gevraagde gegevens achterhaald kan worden wie gebruik heeft gemaakt van het grondwettelijke recht op het uiten van een politieke mening zou voldoende moeten zijn om bij iedereen alarmbellen te doen rinkelen.”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »