Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Multimiljonaire pocht tegen huismoeder over rijkdom

 24 augustus 2017 

    Print       Email

Louise Linton, gade van Steven Mnuchin, de Amerikaanse minister van Financiën, ligt op het Internet onder vuur: niet alleen pochte zij over de dure merken die zij zich kan veroorloven, maar vooral de wijze waarop zij reageerde op personen die daarover vielen, zette kwaad bloed.

Mevrouw Linton plaatste een foto op Instagram waarop zij te zien is bij een overheidsvliegtuig. Naast de foto somde zij de merken op die zij aanhad: Hermes, Tom Ford, Valentino en dergelijke.

Jenni Miller, een huismoeder uit Oregon, schreef als commentaar: “Blij dat wij jouw uitstapje konden betalen”, met de hashtag #betreurenswaardig.

Linton hapte furieus: “Heb jij meer aan de economie bijgedragen dan ik en mijn man? Ik ben er zeker van dat wij meer in belastingen hebben bijgedragen aan ons tripje dan jij.”

In een lang, neerbuigend betoog veegde de puissant rijke Linton de vloer aan met Miller. Instagrammers waren des duivels en lieten Linton alle hoeken van het Internet zien.

Het was niet de eerste keer dat Linton online onder vuur lag. In april 2016 gaf zij een boek uit over haar leven in Zambia; dat bleek vol onwaarheden, racisme en eigen lof te zitten.

Het leidde tot een woedende reactie van Zambia, excuses van het Britse dagblad The Telegraph dat een stuk uit het boek had gepubliceerd en de hashtag #LintonLies op sociale media. Amazon haalde uiteindelijk het boek uit het assortiment.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »