Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Trump eens met witte nationalisten, neonazi’s, racisten en Ku Klux Klan

 18 augustus 2017 

    Print       Email

“Je kunt de geschiedenis niet veranderen, maar je kunt er wel uit leren” zegt Donald Trump. Hij is tegen het verwijderen van symbolen die herinneren aan het racistische verleden van Amerika.

Activisten eisen dat “de symbolen van het racistische verleden” van de VS worden verwijderd.

“Triest om te zien hoe de geschiedenis en cultuur van ons grote land verscheurd wordt met de verwijdering van onze mooie beelden en monumenten” tweette Trump donderdag.

Hij herhaalde dat de activisten die vandaag de monumenten voor de geconfedereerde generaal Robert E. Lee en president “Stonewall” Jackson weg willen halen, morgen kunnen eisen dat die voor George Washington of Thomas Jefferson ook worden verwijderd.

Washington en Jefferson waren beide slavenhouders, Andrew Jackson maakte zich sterk voor de onderdrukking van Indianen en het in stand houden van de slavernij.

Trump lijkt zich met zijn uitspraken te scharen achter de witte nationalisten, neonazi’s, racisten en Ku Klux Klan-leden die actie voeren om de gewraakte symbolen te behouden.

Bij een van deze acties reed een witte racist met zijn auto in op een groep antiracisten. Daarbij werd een vrouw gedood.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »