Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Zakenman betaalt schuld tot de laatste cent – letterlijk

 24 augustus 2017 

    Print       Email

Een zakenman in de Russische stad Kirov was zo boos over een schuld die hij moest betalen, dat hij het bedrag betaalde met de kleinste munt die het land heeft.

De man moest 46.700 roebel betalen bij een deurwaarder. Hij wisselde het bedrag om in kopeken, en aangezien er 100 kopeken gaan in een roebel, stond hij voor de deur met 4.670.000 kopeken.

Het geld zat in een stuk of zeven sterke geldzakken en één kartonnen doos. Desgevraagd gaf de schuldenaar toe dat hij opzettelijk met de kleinste munt betaalde, omdat hij woedend was over de schuld.

De kassier van het deurwaarderskantoor bleek niet onder de indruk van de stunt. Hij nam het geld aan, deed de deur van het kantoor op slot en telde het volledige bedrag munt voor munt na.

De zakenman zal er niet vrolijker op geworden zijn: hij moest tijdens het verificatieproces wachten tot de laatste kopeke geteld was.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »