Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Zweden schopt eeuweling land uit

 21 augustus 2017 

    Print       Email

Bibihal Uzbeki is 106. Zij ontvluchtte de Taliban en reisde door Iran, Turkije, Griekenland en Kroatie, vaak lopend, soms gedragen door familieleden, tot zij belandde in Zweden waar zij politiek asiel aanvroeg. Haar verzoek werd afgewezen en oma Bibihal zal worden gedeporteerd.

Zweden vindt “de veiligheidssituatie in Afghanistan” weliswaar ernstig, maar denkt dat er toch delen zijn in het land waar het niet zo onveilig is.

Veel Zweden vinden het asielbeleid van hun overheid onbegrijpelijk en gingen de straten van Stockholm op om daar tegen te protesteren

Afghanistan strijdt al zestien jaren tegen de Taliban, geholpen met 700 miljard dollar aan Amerikaanse steun. Toch zijn de vorderingen niet alleen minimaal, maar kreeg ook Islamitische Staat er voet aan de grond.

Voor oma Bibihal maakt dat niets meer uit: zij moet haar veldbed in het tentenkamp verlaten, terug naar de bommen en granaten.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »