Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Dood door dowri: echtgenoot jaagt vrouw over de kling om bruidsschat

 5 september 2017 

    Print       Email

Twee mannen zijn in New Delhi door het Indiase Hooggerechtshof veroordeeld tot 10 jaar en levenslang voor hun aandeel in de dood van de echtgenote van een van hen. De vrouw pleegde zelfmoord omdat zij de bruidsschat die de mannen eisten, niet kon opbrengen.

Het duo, vader en zoon, eiste steeds meer geld van de vrouw. De schoonmoeder, een schoonzus en een zwager werden hiervoor vrijgesproken na een eerdere veroordeling.

Volgens de rechtbank was bewezen dat de twee mannen een groot bedrag van de overleden echtgenote wilden om daar zaken mee te doen.

Het echtpaar trouwde in december 1996. Zij gaf samen met haar ouders een aantal goederen, waaronder juwelen, een auto en elektronische apparatuur.

Toen het huwelijk twee maanden oud was, begonnen de eisen. In mei 1998 stuurde de man zijn vrouw terug naar haar ouders en weigerde haar terug te nemen tenzij zij 200.000 roepies betaalde.

Zij werd de volgende dag bewusteloos aangetroffen in de woning van haar ouders. Later die dag stierf zij aan de gevolgen van het innemen van landbouwgif.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »