Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

McLaren trekt dopingbeschuldiging tegen Rusland in

 5 september 2017 

    Print       Email

De Canadese advocaat Richard McLaren, die ervoor zorgde dat honderden Russische atleten verbannen werden van de Olympische Spelen, trekt zijn beschuldigingen in. Hij had beweerd dat Russische atleten via de staat meededen aan een dopingprogramma.

McLaren, die aan het hoofd staat van het Wereld Antidopingagentschap WADA, beweerde in 2016 dat meer dan 1000 Russische atleten hadden geprofiteerd van een door de staat gesteund complot om positieve dopingtests te verdoezelen.

Het hoofd van de Russische Onafhankelijke Antidopingcommissie, Vitaly Smirnov, zei maandag op een persconferentie dat McLaren tegen hem had gezegd dat hij de aanklachten van overheidsbemoeienis introk.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »