Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Minnaar Van der Sloot: ‘Ik verbrandde Natalee met een hond’

 4 september 2017 

    Print       Email

Een week nadat op het eiland Aruba stoffelijke resten van een vrouw waren ontdekt, werd onthuld dat “de minnaar van Joran van der Sloot” de resten van Natalee had vermengd met die van een hond.

Het drama rond de mysterieuze verdwijning van de Amerikaanse Natalee Holloway nam deze week bizarre vormen aan.

Na een speurtocht van 12 jaren werd enkele dagen terug in de VS de televisieserie The Disappearance of Natalee Holloway uitgezonden.

 

Het is het verhaal van Dave Holloway, die met privédetective T.J. Ward speurt naar de waarheid rond de verdwijning van zijn dochter. Die verdween in mei 2005, na een avondje stappen met de hoofdverdachte van haar verdwijning: de Nederlander Joran van der Sloot.

In februari 2016 hadden Dave Holloway en T.J. Ward een ontmoeting met een man, “Gabriel”, die beweerde dat hij de minnaar was van Van der Sloot. De Nederlander zit momenteel in Peru een gevangenisstraf van 28 jaar uit voor een andere moord: op de Peruaanse studente Stephany Flores.

De Nederlander zou hem 1500 dollar aangeboden hebben om het lichaam van Natalee op te graven; dat zou begraven gelegen hebben samen met het kadaver van een hond.

Gabriel liet de twee stoffelijke overschotten voor 200 dollar verbranden in een crematorium. De as gaf hij aan Van der Sloot; die strooide de resten samen met zijn vader Paul, rechter in Aruba, uit in zee.

Het verhaal kwam naar buiten nadat in een eerdere aflevering van The Disappearance of Natalee Holloway was onthuld dat het stoffelijk overschot van een vrouw van Oost-Europese afkomst was ontdekt in Aruba en dat binnen twee weken zou worden verteld van wie het lichaam was: de familie Holloway is inderdaad afkomstig uit Oost-Europa.

Het Openbaar Ministerie op Aruba ontkent dit verhaal; dat zegt dat de ontdekte restanten van een dier zijn. 

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »