Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Na Bibi ook Sara in beklaagdenbank

 5 september 2017 

    Print       Email

Ook Sara Netanyahu – vrouw van de Israëlische premier – zal vervolgd worden voor fraude. Haar man werd eerder al aangeklaagd in twee corruptiezaken, schrijft Haaretz

Volgens de Israëlische krant zal mevrouw Netanyahu heel binnenkort worden aangeklaagd door procureur-generaal Avichai Mendelblit.

Zij wordt verdacht van het verduisteren van 400.000 shekels overheidsgeld, ongeveer 112.000 US dollar.

Netanyahu bepaalt eindelijk datum voor zijn verhoor

Van dat geld zou zij onder andere tegen de regels in dure maaltijden van chef-koks hebben besteld. Naast een groot aantal andere beschuldigingen – waaronder het vervalsen van documenten en de aankoop van meubilair voor een privéwoning met overheidsgeld – wordt zij er ook van verdacht een elektricien te hebben ingehuurd zonder de vereiste aanbesteding.

De technicus in kwestie, Avi Fahima, is lid van het Centrale Comite van Likoed, de partij van minister-president Netanyahu. Hij werd met overheidsgeld betaald voor werk aan de privéwoning van de premier.

Benjamin Netanyahu, de echtgenoot van mevrouw Netanyahu, wordt verdacht van financiële malversaties en illegale banden met leidinggevende figuren in de media, het internationale bedrijfsleven en Hollywood.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »