Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Rusland waarschuwt: VS brengt internationale stabiliteit en veiligheid in gevaar

 4 september 2017 

    Print       Email

Amerika moet onmiddellijk de in beslag genomen Russische diplomatieke gebouwen teruggeven. Als dat niet gebeurt, zal de VS de volledige verantwoordelijkheid moeten dragen voor de toenemende verslechtering van de relatie tussen de twee landen.

Dat zei het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken zondag in een verklaring.

De VS sommeerde Russische diplomaten enkele dagen terug onmiddellijk de gebouwen te verlaten. Het gaat om het consulaat in San Francisco, en de gebouwen van handelsmissies in Washington DC en New York.

Amerika begon zaterdag aan een huiszoeking van de gebouwen. Daar mochten Russische diplomaten eerst bij zijn, maar zij werden later opgedragen de panden te verlaten.

Washington zal de “volledige verantwoordelijkheid” moeten dragen voor de toenemende verslechtering van de banden tussen de twee landen, waar een groot deel van de internationale stabiliteit en internationale veiligheid van afhangt”, waarschuwde het ministerie.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »