Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Verpleegster gearresteerd omdat zij regels niet wilde overtreden

 2 september 2017 

    Print       Email

Een verpleegster is in Salt Lake City in de boeien geslagen omdat zij weigerde te doen wat tegen de regels is: bloed afnemen van een bewusteloze persoon.

De beelden van haar gewelddadige arrestatie werden donderdag onthuld.

Detective Jeff Payne had geëist dat verpleegster Alex Wubbels bloed afnam van een bewusteloos slachtoffer van een auto-ongeluk. De man, William Gray (43) was gewond geraakt bij een ongeluk dat ontstond toen de politie een andere auto achtervolgde.

De auto van de verdachte botste tegen de vrachtwagen van Gray. Er ontstond een ontploffing waarbij Gray brandwonden opliep. De verdachte, Marco Torres, stierf ter plaatse.

Wubbels twijfelde over de opdracht: het ziekenhuis verbiedt het afnemen van  bloed bij een bewusteloze patiënt, tenzij die vooraf toestemming heeft gegeven, de patiënt onder arrest is of er een rechterlijk bevel is.

“Dit is wat jullie met dit ziekenhuis zijn overeengekomen”, zei de verpleegster tegen Payne. “Ik probeer gewoon te doen wat van mij verwacht wordt.”

“Nee, wij zijn hier klaar mee, u staat onder arrest” zegt Payne tegen de verpleegster. Hij draait haar arm op haar rug en sleurt Wubbels, die schreeuwt van pijn, het ziekenhuis uit.

De politie van Salt Lake City onderzoekt de arrestatie.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »