Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Topman Trinidadiaanse politie gezocht door criminelen: ‘Omdat ik de juiste mensen pijn doe’

 8 februari 2019 

    Print       Email

Redactie GFC Nieuws — De Trinidadiaanse politiecommissaris Gary Griffith bevestigt dat er een prijs op zijn hoofd staat. Twee criminele bendes willen huurmoordenaars inzetten om hem en zijn gezin te vermoorden.

Griffith is vorig jaar verscheidene malen met de dood bedreigd, schrijft de T&T Guardian. Alleen al tussen 18 en 24 november werd hij vijfmaal telefonisch bedreigd; bij twee gelegenheden werd ook oppositieleider Kamla Persad-Bissessar bedreigd.

Drie personen, onder wie een jongen van 12, zijn voor deze bedreigingen gearresteerd.

Twee miljoen dollar

In het rapport van een onderzoek dat naar aanleiding van deze incidenten werd verricht, staat dat een prijs is gezet op het hoofd van de commissaris; daarvan zou de helft vooraf en het restant “na de job” worden betaald.

Commissaris Griffith vermoedt dat hij “dood moet” vanwege enkele recente grote drugsvangsten. Er zouden meerdere opdrachten gegeven zijn, waaronder “een hit van twee miljoen dollar. Ik was teleurgesteld, ik dacht dat ik iets meer dan dat waard was.

Het feit dat dit opduikt betekent dat ik de juiste mensen pijn doe”, zegt Griffith.

Foto: Facebook

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 7 dagen ago on 9 augustus 2020
  • By:
  • Last Modified: augustus 9, 2020 @ 12:09 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »