Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Creepy Carlson: ‘Jonge, hete kandidaat opeten tot de laatste druppel’

 17 april 2019 

    Print       Email

Redactie GFC Nieuws — Televisiepresentator Tucker Carlson (Fox News) mag zich verheugen in de aandacht van het internet na enkele opmerkelijke uitspraken over presidentskandidaat Pete Buttigieg. Hij noemde Buttigieg “heet” en zei dat de media hem “tot de laatste druppel” wilden opeten: “Hmmm!”

“Ze willen niet alleen op deze man stemmen,” zei Carlson vanwege de liefdesaffaire van de media met de kandidaat. “Ze willen hem opeten, als een stevige stoofpot. Tot de laatste druppel Buttigieg – yum!”

De media plegen overspel, zei Carlson. Hij zegt dat zij met Buttigieg als een “jongere, hetere kandidaat” het voormalige Texaaanse congreslid Beto O’Rourke hebben vervangen.

De online-reacties waren van het type ‘oelala’, en sommigen adviseerden Buttigieg om een straatverbod te eisen tegen “Creepy Carlson.”

Pete Buttigieg – wij maken bewust geen grapjes over zijn achternaam – die zich een paar dagen terug verkiesbaar stelde, is in de VS de eerste openlijk homofiele presidentskandidaat.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 7 dagen ago on 9 augustus 2020
  • By:
  • Last Modified: augustus 9, 2020 @ 12:09 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »