Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

“Helft Britse koppels deelt elkaars poep”

 7 augustus 2019 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Volgens een recente studie delen vele Britse koppels poepbacteriën.

Deze walgelijke feiten staan in een recent uitgevoerde studie die onthult dat een groot deel van de koppels toegeven dat ze baddoeken delen met hun partner.

Tijdens de peiling werden koppels ondervraagd, die langer dan 5 jaar een relatie hebben, over hun bad-en toiletgewoonten.

Uit de peiling blijkt dat 56% van de koppels baddoeken deelt met haar of zijn partner.
Hoewel dit onschuldig lijkt, wezen eerdere studies uit dat 90% van onze baddoeken besmet zijn met poepbacterie, terwijl 14% de E.Coli-bacterie draagt.

E. Coli is een staafvormige bacterie en is een van de meest voorkomende facultatief anaerobe bacteriën in de dikke darmen en is nodig voor het verteren van voedsel.

Baddoeken kunnen ook andere infecterende bacteriën bevatten, zoals ringwurm en Staphylococcus aureus, een bacterie die bij veel mensen voorkomt, vooral op de huid en in de neus. De bacterie veroorzaakt normaal gesproken geen ziekte, maar bij beschadiging van huid of slijmvliezen kunnen infecties ontstaan.

Om risico’s te verkleinen, zorg ervoor dat je regelmatig je baddoeken wast, en deel ze nooit met je partner, ongeacht de intimiteit van de relatie.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL


Meer berichten:

    Print       Email
  • Published: 5 dagen ago on 7 juli 2020
  • By:
  • Last Modified: juli 7, 2020 @ 8:33 pm
  • Filed Under: Nieuws
Translate »